Bindingsangst!

Bestellen

Auteur: Mike Gayle
Nederlands – Paperback

319 pagina’s | Muntinga B.V., Uitgeverij Maarten | mei 2005

Beschrijving:

Duffy, 28 jaar heeft een slecht betaalde baan als uitzendkracht en geniet van zijn ongecompliceerde leven, totdat zijn vriendin Mel hem voor het blok zet. Ze wil trouwen. Dan realiseert hij zich dat hij te lang zin zijn uitzendbaan is blijven hangen, dat zijn haarlijn hem steeds verder in de steek laat en dat het nu echt tijd wordt volwassen te worden. Maar wil hij dat wel? Winkelen bij IKEA, etentjes bij getrouwde stellen en gesprekken over kinderen jagen Duffy de stuipen op het lijf.

Hij weet dat Mel de ware voor hem is, maar toch staat hij voor een moeilijke keuze…
Duffy kan een verloving nog net aan, maar praten over een huis inrichten, trouwen en kinderen krijgen is voor hem een heleboel stappen te ver. Door de vroege scheiding van zijn ouders is hij Bang zich te binden. De relatie wordt verbroken, maar zowel Mel als Duffy doen ijverige pogingen om vrienden te blijven. Wanneer Duffy na vier maanden twijfelen op zijn besluit terugkomt, is Mel zwanger. Dan moet blijken of ze samen een toekomst zien.

Recensie(s)

Als Mel Benson vier jaar een LAT-relatie heeft met Ben Duffy vraagt ze hem ten huwelijk. Duffy kan een verloving nog net aan, maar praten over een huis inrichten, trouwen en kinderen krijgen is voor hem een heleboel stappen te ver. Door de vroege scheiding van zijn ouders is hij bang zich te binden. De relatie wordt verbroken, maar zowel Mel als Duffy doen ijverige pogingen om vrienden te blijven. Wanneer Duffy na vier maanden twijfelen op zijn besluit terugkomt, is Mel zwanger. Dan moet blijken of ze samen een toekomst zien. Een vrolijk verhaal met weinig hoogte- of dieptepunten voor mensen met een lage humordrempel. Tweede boek van de schrijver (journalist, geb. 1970) die in 1998 debuteerde met ‘M’n legendarische ex’. Pocketeditie, kleine druk.

(Biblion recensie, Redactie)

Ja, ik bestel dit boek

Bestellen Auteur: Mike Gayle Nederlands - Paperback 319 pagina's | Muntinga B.V., Uitgeverij Maarten | mei 2005 Beschrijving: Duffy, 28 jaar heeft een slecht betaalde baan als uitzendkracht en geniet van zijn ongecompliceerde leven, totdat zijn vriendin Mel hem voor het blok zet. Ze wil trouwen. Dan realiseert hij zich…

Beoordeling

User Rating: 3.46 ( 3 votes)

Bekijk ook

Lang Leve De Liefde

In Lang leve de liefde zoekt Marte Kaan een antwoord op de vraag wat mensen zichzelf en elkaar aandoen in naam der liefde. Daarvoor gaat ze te rade bij literatuur en film, filosofie, psychologie en neurologie, maar ze vindt haar antwoorden ook in het leven van alledag.

E-Book Stop Je Relatieangst

Bekijk & Download het E-Book Stop Je Relatieangst. Nu met Gratis e-book Gehoord Worden In Plaats Van Gekwetst.

Probeer het E-book nu geheel vrijblijvend uit!