Doe de Test Download E-book

Herken Vroegtijdig Bindingsangst bij je Partner

Het is zo’n beetje het ergste wat je je kunt voorstellen: De man die de liefde van je leven is blijkt te lijden aan Bindingsangst. Als je echter meteen vanaf het begin aan alert bent kun je direct zien of iemand hier last van heeft en jezelf een hoop tijd en energie besparen.

De woorden die een man gebruikt zijn belangrijk

Als de man van je leven nooit zegt dat hij van je houdt dan is hij waarschijnlijk bang om zich emotioneel te binden. Denk na over de woorden die hij gebruikt als hij over jou praat of jullie relatie. Als hij je nooit een complimentje geeft of het heeft over jullie relatie, dan kan dit betekenen dat hij bang is zich aan je te binden.

Beschouw je Seksleven

Als een man leidt aan bindingsangst dan kan hij na de daad heel koel en afstandelijk doen, meteen vertrekken of een gesprek vermijden. Let eens op of je na de seks bij hem thuis mag blijven slapen of niet. Zo niet, dan zou het kunnen betekenen dat hij bang is een relatie aan te gaan.

Ook wanneer je na lange tijd samen zijn nog geen kennis gemaakt hebt met zijn familie, is dat een slecht voorteken. Het is normaal, na een periode van tijd, om je partner te introduceren aan je familie. Hetzelfde geldt voor zijn vrienden, als je die nog nooit hebt ontmoet kan dit een teken zijn dat hij bang is om je aan hen voor te stellen, want dat zou jullie relatie naar een hoger niveau tillen.

Kijk eens hoe je man zich in het openbaar gedraagt wanneer jullie samen zijn. Laat hij mensen weten dat jullie bij elkaar horen, geeft hij je complimentjes of houdt hij je hand vast? Zo niet, dan distantieert hij zich van je,  zodat mensen denken dat hij vrijgezel is.

Denk na over hoe je man praat over het huwelijk. Heeft hij soms iets tegen het huwelijk of meer in het algemeen tegen langdurige relaties? De manier waarop een man praat over andere huwelijken en relaties is de sleutel tot hoe een man denkt over het huwelijk en relaties.

Voor ééns en voor altijd van die bindingsangst af?

Bekijk en Download “Stop Je Relatieangst” nu >>>

Bekijk ook

Bindingsangst Overwinnen

De eerste stap om bindingsangst te kunnen overwinnen is te erkennen dat je een probleem hebt.

Je kunt wat doen aan Bindingsangst

Als je van je bindingsangst probeert af te komen zal je je met één of meerdere angsten waarschijnlijk wel kunnen identificeren. Bekijk de angsten direct.