Verlatingsangst Test

Verlatingsangst is leven tussen hoop en vrezen dat mensen je in de steek laten. Deze angst wordt gevormd in de kinderjaren en gaat vanzelf weg als de volwassenen in jouw leven je op je gemak stellen. Een jeugd waar een ouder jou verlaat, levert inwendige littekens op. Littekens die nooit meer weggaan en waar je last van blijft houden. Het gevolg is dat toekomstige relaties hier hinder van ondervinden. Soms heb je zelf niet eens door dat je relaties onbedoeld saboteert.

Heb jij last van verlatingsangst? Zeker weten? Doe de verlatingsangst test, bestaande uit 10 korte vragen, om zeker te zijn van je zaak.

Loading
Verlatingsangst is leven tussen hoop en vrezen dat mensen je in de steek laten. Deze angst wordt gevormd in de kinderjaren en gaat vanzelf weg als de volwassenen in jouw leven je op je gemak stellen. Een jeugd waar een ouder jou verlaat, levert inwendige littekens op. Littekens die nooit…

Beoordeling

User Rating: 2.89 ( 40 votes)

Bekijk ook

Bindingsangst Test

Wanneer je niet zeker bent van je Bindingsangst kan je nu door 16 vragen te beantwoorden testen of je Bindingsangst hebt.