Tussen Vlucht en Verlangen

Auteur: John Townsend
Nederlands – Paperback

265 pagina’s | Coconut (COCON Uitgaven&Training) | september 2008

Beschrijving:

over eenzaamheid, bindingsangst en de kracht van gezonde relaties.

Een goed en duidelijk zelfhulpboek voor mensen die God (en de gemeente) bij het oplossen van hun problemen willen betrekken. Onderwerpen zoals eenzaamheid, bindingsangst en de kracht van gezonde relaties komen hierbij aan bod.

JA, ik bestel dit boek

Auteur: John Townsend Nederlands - Paperback 265 pagina's | Coconut (COCON Uitgaven&Training) | september 2008 Beschrijving: over eenzaamheid, bindingsangst en de kracht van gezonde relaties. Een goed en duidelijk zelfhulpboek voor mensen die God (en de gemeente) bij het oplossen van hun problemen willen betrekken. Onderwerpen zoals eenzaamheid, bindingsangst en…

Beoordeling

User Rating: 3.41 ( 9 votes)

Bekijk ook

E-Book Stop Je Relatieangst

Bekijk & Download het E-Book Stop Je Relatieangst. Nu met Gratis e-book Gehoord Worden In Plaats Van Gekwetst.

Probeer het E-book nu geheel vrijblijvend uit!

Bindingsangst en Verlatingsangst E-Book

Download het Bindingsangst en Verlatingsangst E-book en los je Bindingsangst of Verlatingsangst Vandaag nog op!

  • Mooi geschreven! In feite kun je jouw verhaal terugvoeren tot een essentie waar ik boze gezichten bij krijg als ik het probeer uit te leggen Maar angst is een probleem van deze tijd, wordt absoluut verkeerd geïnterpreteerd en daarmee ook verkeerd behandeld. Er zijn zeker mensen die het snappen, als je gaat googelen kom je hier en daar wel iemand tegen die van aan pakken weet bij angst maar moeilijk wordt het als mensen ook nog angst krijgen voor de angst. In ieder geval gloort er hoop aan de horizon, jouw mooie blog is daar toch maar weer een voorbeeld van,Thanx!