Doe de Test Download E-book

Olcay Gulsen zet bindingsangst opzij voor vriend

Olcay Gulsen is stapelgek op haar nieuwe liefde. Ze is zo verliefd, dat haar ‘notoire bindingsangst’ nauwelijks de kans krijgt om de kop op te steken.

“Soms heb ik er nog wel last van, dan raak ik in paniek en denk ik: Moet ik er wel aan beginnen? Is het wel goed? Kan ik me niet beter op mijn carrière storten? Maar dat duurt gelukkig maar even, want ik besef maar al te goed dat ik niet zo moet zeuren en moet genieten van wat we samen hebben”, aldus Gulsen in Grazia.

De eigenaresse van modemerk Supertrash is tot over haar oren verliefd. “Het is gewoon honderd procent pure chemie. Als ik naar hem kijk, sta ik in vuur en vlam. Het is een onwijs leuke, aantrekkelijke man met gevoel voor humor en een goudeerlijk hart. Dat maakt hem zo mooi.”

“Het gebeurt niet vaak dat je zo iemand tegenkomt, mensen hebben vaak bijbedoelingen, maar hij is heel puur. In het verleden is mijn vertrouwen vaak beschaamd in relaties, maar hij heeft in één keer al mijn angsten en vraagtekens weggevaagd.”

Spannendste tijd ooit

Begin dit jaar voorspelde de brunette dat 2013 voor haar misschien wel de spannendste tijd ooit zou worden. Ze zei toen: “Het zou zomaar kunnen dat ik onverhoopt trouw en zwanger raak, maar het kan ook het jaar zijn waarin ik nog tien winkels ga openen.”

Terugblikkend daarop vertelt ze: “Ik denk wel dat het een juiste omschrijving was. Zowel zakelijk als privé zit ik in een versnelling. Anything can happen, ik sluit niks uit.”

Bron: NU.nl

Voor ééns en voor altijd van die bindingsangst af?

Bekijk en Download “Stop Je Relatieangst” nu >>>

Bekijk ook

Bindingsangst Overwinnen

De eerste stap om bindingsangst te kunnen overwinnen is te erkennen dat je een probleem hebt.

Je kunt wat doen aan Bindingsangst

Als je van je bindingsangst probeert af te komen zal je je met één of meerdere angsten waarschijnlijk wel kunnen identificeren. Bekijk de angsten direct.