Stop Je Relatieangst

“Hoe kom je af van Bindings- en
Verlatingsangst? Ontdek nu hier het geheim!”

Ontdek stap voor stap hoe je weer een fijne relatie krijgt, een relatie zonder angst om verlaten te worden of angst om vrijheid te verliezen.


LET OP: Ben je er klaar voor om bindings- en verlatingsangst af te zwaaien? Lees deze pagina van A tot Z en ontdek hoe je weer een gelukkige relatie krijgt.

Ken je Bianca en Ronald? Waarschijnlijk niet! 5 jaar geleden heb ik ze voor het eerst gesproken en eerlijk gezegd leken ze gemaakt voor elkaar. Ronald had een goede baan en Bianca zag er goed uit.

Bianca had eigenlijk geen reden om zich zorgen te maken, maar werd toch steeds geconfronteerd met een gevoel van verlatingsangst.

Op momenten wanneer Ronald met zijn vrienden wegging had Bianca het niet meer en keek Bianca af en toe stiekem in de telefoon van Arnold. Bij het kleinste signaal sloeg de angst om Bianca heen. Ze vroeg zich af of Ronald vreemdging, verliefd was op een andere vrouw of dat Ronald plannen maakte om de relatie te verbreken. Bianca leefde steeds in angst en kon daardoor niet eens van de relatie genieten.

Op een avond schoot het Bianca naar haar bol. Ronald kwam diep in de nacht thuis na een avond stappen. Ronald had een paar biertjes teveel op en viel direct in slaap. Bianca kon nog steeds niet slapen en keek naar de telefoon van Ronald. Ze zag het bericht ‘Hey lieverd 😉 Lig je al lekker te slapen? Tot snel!’. Bianca maakte Ronald direct wakker, waarop Ronald een aantal keer gromde en weer verder sliep. Bianca heeft door een gevoel van verlatingsangst de hele nacht niet kunnen slapen.

De volgende ochtend was Bianca niet te genieten en durfde ze Ronald op geen enkele manier te confronteren met wat ze op zijn telefoon gezien had. Een gevoel van angst beheerste haar ochtend en ze gaf haar relatie zelfs al een beetje op! Ze was bijna geneigd haar spullen te pakken en bij Ronald weg te gaan. De grond zakte onder haar voeten weg en ze zag haar hele toekomst verdwijnen.

Uiteindelijk verzamelde ze al haar moed en lukte het om Ronald te confronteren met het berichtje. Ronald keek verbaasd en reageerde met ‘Dat was het zusje van Koen! Wij waren enkel aan het dollen en er is niet aan de hand!’. Ronald wist heel zeker dat hij niets voor het zusje van Koen voelde. Sterker nog, hij was gek op Bianca en zou haar nooit kwijt willen. De gebeurtenis stond helaas niet op zichzelf en bij het minste of geringste schoot de paniek er bij Bianca in.

Ik heb Bianca en Ronald goed leren kennen en vaak met hen gepraat. Ronald was niet altijd even handig met zijn acties, maar hij wilde Bianca zeker niet kwijt. Helaas kreeg Bianca continu hetzelfde gevoel van angst en zeker wanneer er zoiets als met het zusje van Koen gebeurde was ze compleet van streek.

Ik heb Ronald en Bianca beter leren communiceren en tegenwoordig is er steeds minder angst of wantrouwen binnen de relatie. Ze zijn een stuk gelukkiger en Bianca maakt zich zelden nog zorgen.

Wat als…

 • Je partner de relatie verbreekt?
 • Je partner je niet meer aantrekkelijk vindt?
 • Je partner al plannen maakt om de relatie te verbreken?

Wanneer je deze vervelende vragen stelt heb ik goed nieuws voor je…

 1. Je kunt angst onder controle krijgen en op deze manier weer een gelukkige relatie ervaren.
 2. Je kunt je vrijheid behouden en tegelijk verbinding binnen een relatie vinden.
 3. Je kunt veel meer ontspanning, geluk en liefde in je relatie vinden dan je op dit moment denkt.

Een kant-en-klare methode om van bindings- en verlatingsangst af te komen

Stel je eens voor wanneer je aan kant-en-klare methode had om van bindings- en verlatingsangst af te komen. Een methode waarmee al duizenden mensen succes hebben behaald? Een methode die voor de meesten van ons werkt? Met deze methode wist ik eindelijk weer wat een liefdevolle en ontspannen relatie was.

Neem rustig de tijd en ervaar hoe het zou voelen als:

 • Je het geluk in je relatie terugbrengt door angst onder controle te hebben.
 • Je nooit meer de angst voelt om verlaten te worden.
 • Je nooit meer de angst voelt om je aan iemand te binden.
 • Je geniet van een relatie waarbij je jezelf geen zorgen maakt om de toekomst, het heden of verleden.
Mijn ontdekking over bindings- en verlatingsangst

Heel lang heb ik mezelf afgevraagd hoe ik over bindings- en verlatingsangst moest komen. Eerlijk gezegd was ik altijd vrij hopeloos en heb ik een tijdje gedacht dat ik gewoonweg met mijn angsten moest dealen.

Na lang zoeken is het gelukt om mezelf bij een aantal praatgroepen aan te sluiten. Ik heb belangrijke informatie ingewonnen bij experts en vanaf dat moment opende ik min of meer mijn ogen voor een oplossing.

Op het moment dat ik er voor dacht klaar te zijn lukte het helaas nog steeds niet om van mijn angsten af te komen…

INEENS WIST IK HET! Ik besloot me minder te richten op de technieken van experts en meer op de mensen die met dezelfde angsten als ik kampte en van deze angsten zijn afgekomen. Het lukte me om een onderzoek te doen naar bindings- en verlatingsangst en daarmee lukte het mij om ‘Stop je relatieangst’ te schrijven. Het e-book ‘Stop je relatieangst’ geeft een nieuwe blik op bindings- en verlatingsangst. Dit e-book geef alle ingrediënten voor een hechte relatie, een relatie waarbij angst geen enkele rol meer speelt.

Herken je het volgende?

 • Je hebt dagelijks last van bindings- en verlatingsangst.
 • Je probeert zo lief mogelijk voor je partner te zijn. Niet uit liefde, maar puur uit angst.
 • De kleinste signalen van je partner worden ervaren als bedreiging voor je vrijheid of jullie relatie.
 • Je controleert alle afspraken die je partner maakt en je bent extreem alert op verdachte gedragingen.
 • Wanneer je partner er niet is bedenk je allerlei scenario’s.
 • De angst overheerst in plaats van het geluk of de liefde.

Als één of meer van de bovenstaande punten op jou van toepassing zijn maak je bindings- en verlatingsangst steeds erger voor jezelf en je partner. Wanneer je deze zaken doorzet komt je relatie vroeg of laat serieus in gevaar…

Het is zeker niet jouw schuld dat je jezelf op deze manier gedraagt. Het e-book ‘Stop je relatieangst’ gaat in op tal van zaken om bindings- en verlatingsangst zoveel mogelijk te beperken voor een liefdevolle en gelukkige relatie.

De methode is niet geschikt voor iedereen…

Toen ik de kern van ‘Stop je relatieangst’ ontdekt had was het lastig om deze methode voor me te houden. Ik was blij en tevreden dat ik wist hoe bindings- en verlatingsangst gestopt kon worden. Al snel kwam ik in contact met Tom en heb ik mijn methode met hem gedeeld. Ik wist dat Tom te maken had met binding- en verlatingsangst. De hele avond heb ik met Tom gesproken en hoopte ik van harte dat het de juiste kant op zou gaan. Helaas gebruikte Tom mijn methode op de verkeerde manier en viel hij in een diep gat. Tom zag later gelukkig in wat er verkeerd was gegaan. Recent hebben we het nogmaals geprobeerd en is hij met mijn begeleiding aan de slag gegaan om zijn relatieangst te overwinnen. Op dit moment leeft hij gelukkiger dan ooit!

Sinds ik Tom heb leren kennen wil ik mijn methode alleen onthullen voor iemand die toegewijd is en er klaar voor is om zichzelf te verbeteren. Ik wil mijn methode alleen delen met iemand die de methode van A tot Z in zich opneemt, want naar mijn mening ben je alleen op deze manier bereid om je angsten onder ogen zien en stijg je alleen op dat moment boven jezelf uit.

Bindings- en verlatingsangst kunnen ineens verdwijnen en ineens weer terugkomen. Alleen wanneer je bereid bent om blijvend aan jezelf te werken is deze methode een oplossing voor jou. Ben je niet volledig toegewijd om aan jezelf en je relatie te werken? Dan vraag ik je deze pagina vriendelijk te verlaten.

Ben je er klaar voor om bindings- en verlatingsangst vaarwel te zeggen? Lees dan snel verder en ontdek hoe ‘Stop je relatieangst’ een gelukkige en liefdevolle relatie mogelijk maakt.

Nu heb je lang genoeg gewacht…

Op dit moment ben je klaar om te ontdekken hoe de ‘Stop je relatieangst’ methode werkt en op welke manier jij van deze methode kunt profiteren. Om mijn methode voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken is deze methode volledig digitaal beschikbaar.

In de ‘Stop je relatieangst’ methode ontdek je:

 • Op welke manier je simpel en effectief bindings- en verlatingsangst kunt overwinnen.
 • Hoe bindingsangst een sluipmoordenaar is voor je relatie en op welke manier je dit onschadelijk maakt.
 • Hoe je obstakels binnen je relatie uit de weg gaat om samen gelukkig te zijn.
 • Op welke manier je communiceert zonder ruzie te krijgen of je partner te kwetsen.
 • Op welke manier je een relatie verdiept en hoe je daarmee minder verlatingsangst krijgt.
 • Hoe je de grootste oorzaak van bindings- en verlatingsangst vernietigt.
 • Hoe je de druk van je partner vermijdt om vanuit jezelf te veranderen.
 • Waarom het niet jouw schuld is dat je last hebt van bindings- en verlatingsangst.

Reactie van lezers

Inmiddels heb ik al velen reacties mogen ontvangen op het e-book ‘Stop je relatieangst’. Lees hieronder een greep uit de reacties die ik recent ontving.

“Door het e-book Stop Je Relatieangst hebben mijn partner en ik eindelijk een manier gevonden om mijn verlatingsangst bespreekbaar te krijgen binnen onze relatie.”

– H. Bloemen, 49 jaar, Hilversum

“Het was een en al herkenning en heeft mij veel inzichten gegeven in het gedrag van mijn ex vriend. Veel dingen waren zo herkenbaar en alles viel in een keer op zijn plek. Ik wou dat ik dit eerder had geweten.”

– CdJ, 26 jaar, Huizen

“Mijn vriend heeft veel last van bindingsangst waardoor ik erg onzeker over onze relatie ben geworden. Na het toepassen van de tips in het boek gaat het al een stuk beter tussen ons!”

– I. Huisman, 23 jaar, Alkmaar

“Al vele jaren had ik last van bindingsangst en wist ik niet hoe ik hier mee om moest gaan. Door het e-boek kan ik hier nu beter mee omgaan en sta ik zelfs open voor een relatie.”

– Mevrouw K.D. de Vaal, 54 jaar, Nijmegen

Tijdelijke bonusaanbieding

Tijdelijk geef ik gratis twee bonussen weg om het e-book ‘Stop je relatieangst’ in de schijnwerper te zetten. Ik weet dat het bizar is om deze bonussen met een totale waarde van € 56,99 gratis weg te geven, maar toch doe ik het! Uit ervaring weet ik dat je alle hulp kunt gebruiken om met bindings- en verlatingsangst om te gaan en daarom biedt ik samen met het e-book ‘Stop je relatieangst’ de onderstaande bonussen aan.


E-Book-Vrij-van-Bindingsangst
Gratis Bonus 1#

Een Simpel & Effectief Actieplan voor een Gelukkige Relatie.

Dit 40 pagina’s tellende e-book gaat over bindingsangst binnen
een relatie en hoe je hiermee om kan gaan.

Het e-book “Vrij Van Bindingsangst” ter waarde van € 37,-Gehoord worden in plaats van gekwetst

Gratis Bonus 2#

Jij en je partner praten, maar voel je je gehoord?

Dit 38 pagina’s tellende e-book laat Serge Prengel je zien hoe je
op een andere en betere manier kan communiceren met je partner.

Het e-book “Gehoord Worden In Plaats Van Gekwetst” ter
waarde van € 19,99

Onderneem direct actie

Wil je voorgoed afscheid nemen van bindings- en verlatingsangst? Dan begrijp je dat dit niet vanzelf gaat. Wanneer je lang wacht met het aanpakken van dit probleem wordt het helaas steeds groter.

Neem deze belangrijke stap in de goede richting en ervaar hoe een gezonde relatie voelt. Geniet van elkaar en laat de liefde weer bloeien.

Klik hieronder op Ja, ik bestel het e-book Stop Je Relatieangst voor €37 in plaats van €74 in combinatie met twee gratis bonussen ter waarde van €56,99 en maak je bestelling compleet.

Stop je Relatieangst

Ja, ik bestel het e-book Stop Je Relatieangst voor €37 in plaats van €74 in combinatie met twee gratis bonussen ter waarde van €56,99

Na betaling ontvang je onmiddelijk de downloadlink voor het e-book
*Geschikt voor iedere PC, Mac of (tablet) computer*

Dit e-book is een uitgave van:
Hbit e-publishing

Viaductstraat 3a
9725 BG Groningen

90 Dagen Niet Goed-Geld Terug Garantie.

Download dit e-book in vol vertrouwen en zonder risico.
Mocht je – om wat voor reden dan ook – niet tevreden zijn met je download, stuur dan even een mailtje naar [email protected] en je ontvangt direct het volledige bedrag terug én je mag het e-book houden.

Meest gestelde vragen:
 • Is dit e-boek ook verkrijgbaar als gewoon “papieren” boek?

  Nee. Dit is een digitaal product, een e-book, dat je op je computer kunt downloaden en uitprinten.
 • Heb ik een e-reader nodig om het te lezen?

  Nee, dat is niet nodig. Het is een pdf bestand dat je op je computer kunt lezen of kan uitprinten.
 • Hoe kan ik betalen en is betalen via het internet wel veilig?

  De betaling wordt verwerkt door Paypro.nl. Deze accepteert Ideal (Rabobank, ABN AMRO, SNS, Fortis, ING/Postbank, ASN, Friesland Bank) en PayPal (Creditcards). Zowel PayPro, Ideal als PayPal werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig!
 • Hoe kan ik betalen vanuit het buitenland (België)?

  Vanuit het buitenland kan je met Bancontact/Mister Cash, Paypal of Creditcard betalen.