Liefdesbang

Bestellen

Auteur: Hannah Cuppen
Nederlands – Paperback

192 pagina’s | Uitgeverij de Brouwerij | februari 2014

Beschrijving Liefdesbang:

In Liefdesbang wordt direct de vraagt gesteld of jij last van verlatingsangst of bindingsangst hebt.

Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Verlang je naar een partner maar loopt deze steeds weg als jij dichterbij komt? Of verdwijnen al jouw gevoelens als iemand voor jou wil gaan? Misschien heb je een relatie maar mis je de intimiteit. In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan.

Nederland telt naar schatting 2,4 miljoen singles. Het blijkt nog niet zo eenvoudig om de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. En staat die opeens wel voor je deur, dan is het lastig om de teugels uit handen te geven. Vervelende ervaringen of verlies hebben je misschien liefdesbang gemaakt.

Hannah Cuppen is zelf ervaringsdeskundige. Ze durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef Liefdesbang vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Daarnaast interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatingsangst en bindingsangst. Haar oplossingsgerichte boek biedt zo behalve inzichten en tips ook veel authentieke verhalen uit de praktijk. Het laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde een eerlijke kans.

Wil je meer weten over het boek Liefdesbang? Druk dan op onderstaande knop:

JA, ik bestel dit boek

Bestellen Auteur: Hannah Cuppen Nederlands - Paperback 192 pagina's | Uitgeverij de Brouwerij | februari 2014 Beschrijving Liefdesbang: In Liefdesbang wordt direct de vraagt gesteld of jij last van verlatingsangst of bindingsangst hebt. Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Verlang je naar een…

Beoordeling

User Rating: 1.92 ( 31 votes)

Bekijk ook

Lang Leve De Liefde

In Lang leve de liefde zoekt Marte Kaan een antwoord op de vraag wat mensen zichzelf en elkaar aandoen in naam der liefde. Daarvoor gaat ze te rade bij literatuur en film, filosofie, psychologie en neurologie, maar ze vindt haar antwoorden ook in het leven van alledag.

E-Book Stop Je Relatieangst

Bekijk & Download het E-Book Stop Je Relatieangst. Nu met Gratis e-book Gehoord Worden In Plaats Van Gekwetst.

Probeer het E-book nu geheel vrijblijvend uit!